بهینه سازی سایت برای Hosting Performance
نکاتی برای بهبود عملکرد وبسایت در هاستینگ پرشین بلاگ
بهینه سازی سرعت وب سایت چیست و چه اهمیتی دارد؟ یکی از مهم ترین مواردی که در زیر مجموعه سئو قرار می گیرد، بهینه سازی سرعت وب سایت است. عدم بارگیری سریع صفحات وب سایت، باعث می شود که تعداد زیادی از کاربران شما از دست بروند. طبق تحقیقات انجام شده اغلب کاربران بیشتر از ۳ ثانیه برای وارد شدن به یک وب سایت صبر نمی کنند. به همین دلیل پس از ۳ ثانیه خارج شده و سایت دیگری را جایگزین سایت شما می کنند. بهینه سازی سرعت سایت نیازمند توجه مداوم است و امروزه با افزایش رقبا و انتظارات کاربران سرعت وبسایت از اهمیت بالایی برخوردار است. در این مقاله به برخی از مهمترین راهکارهای افزایش سرعت وبسایت پرداختیم که با اجرای آن مراحل میتوان سرعت سایت را بهبود بخشید و به موفقیت بیشتر در کسب و کار آنلاین رسید.
علاوه بر این، Cloudflare میتواند ترافیک مخرب را تشخیص داده و بهطور خودکار از دسترسی آنها به سایت شما جلوگیری کند. بهینه سازی جداول پایگاه داده MySQL یکی از روش های ایجاد پیشرفت در وب سایت شما است. این کاری است که باید همیشه انجام دهید، به خصوص اگر از وردپرس یا برخی CMS های مختلف استفاده می کنید که بستگی زیادی به استفاده از پایگاه داده دارد. هدف اصلی استفاده از CDN افزایش تجربه کاربر و افزایش عملکرد سایت شما است . با این حال، CDN ها نه تنها تجربه سریع تری را برای کاربران وب سایت شما تضمین می کنند، بلکه به پیش بینی خرابی سایت در صورت سیل ترافیک نیز کمک می کنند. نکته اصلی این است که وب سایت های کند برای شما هزینه بر می دارند و به برند شما آسیب می رسانند.
هاست همان کامپیوتری است که سایت را روشن نگه داشته و آن را به کل کاربرانی که می خواهند به آن دسترسی داشته باشند ارائه می کند. پس در صورتی که شما یک هاست خوب مانند هاست وردپرس و یا هاست ابری را برای سایت خود انتخاب کنید می توانید از کیفیت آن مطمئن باشید. در صورتی هم که شما یک سایت بزرگ دارید، باید گفت که سرویس هایی مانند سرور اختصاصی را برای میزبانی سایت خود لازم خواهید داشت و باید این موضوع را به طور بسیار مهمی جدی بگیرید. اما سوال اساسی که اینجا باید جواب داده شود این است که این سرعت که همگان از آن صحبت می کنند دقیقا با چه معیاری محاسبه می شود و در آن با چه چیزهایی طرف هستیم. یک وب سایت نقطه کانونی کل استراتژی بازاریابی اینترنتی شما است و CMS شما هسته اصلی وب سایت شما است .
بنابراین، کسبوکارها باید با توجه به نیازهای خاص خود و محل جغرافیایی کاربران، بهترین گزینه را انتخاب کنند. در نهایت، استفاده از CDN برای اکثر وبسایتها، به ویژه آنهایی که در سطح جهانی یا محلی ترافیک بالایی دارند، یک سرمایهگذاری ضروری و سودمند است. کنترل کردن تعداد اتصالات همزمان به وب سرور IIS یا خارجکیش Concurrent Connection ضمن اینکه باعث بالا رفتن کارایی وب سرور IIS می شود می تواند از نظر امنیتی هم فاکتور بسیار مهمی برای IIS باشد. این قابلیت به شما این امکان را می دهد که در یک وهله زمانی خاص فقط اجازه اتصال تعداد مشخصی کاربر به وب سرور را بدهید. بنابراین در صورتیکه شما در یک هاستیگ کار می کنید که از قابلیت های Shared Hosting استفاده می کند ، پهنای باند برای استفاده سایر وب سایت ها نیز باز خواهد شد.
اعمالی مانند استفاده از CDN ها و فعال کردن کش های سایت و از همه مهمتر استفاده از یک هاست قدرتمند می تواند سایت شما را بهبود بخشیده و یک وضعیت ایده آل را برای شما ایجاد کند. در این حالت لازم است که شما به صورت جدی به موضوع افزایش سرعت سایت توجه داشته باشید و این مورد می تواند یکی از اصلی ترین موارد برای افزایش سرعت سایت به حساب بیاید. Cloudflare ابزارهای تحلیل و مانیتورینگ پیشرفتهای ارائه میدهد که به شما امکان میدهد ترافیک وبسایت خود را بهدقت بررسی کنید. این ابزارها به شما نشان میدهند که کاربران شما از کجا به سایت دسترسی پیدا میکنند، چه میزان ترافیک از طریق Cloudflare فیلتر شده و چه صفحاتی بیشترین درخواستها را دارند. با استفاده از این اطلاعات، میتوانید استراتژیهای بهینهسازی و بازاریابی خود را بهتر مدیریت کنید. Cloudflare چیست؟ یکی از معتبرترین سرویسهای CDN است که با ذخیرهسازی محتوای وبسایت شما در سرورهای مختلف در سراسر جهان، به کاربران این امکان را میدهد که به نزدیکترین سرور متصل شده و محتوا را با سرعت بیشتری دریافت کنند.
اگر شما هم به دنبال افزایش سرعت سایت خود و موفقیت در کسب و کارتان هستید با فیدار سئو تبریز همراه باشید. پیادهسازی یک شبکه تحویل محتوا (CDN) مناسب میتواند عملکرد وبسایت شما را به طور قابل توجهی بهبود بخشد. CDNها محتوای استاتیک شما را در شبکهای از سرورها در سراسر جهان توزیع میکنند تا کاربران بتوانند از هر نقطه جغرافیایی به سرعت به آن دسترسی پیدا کنند. با ذخیره کش محتوای نزدیک به کاربر، این شبکهها تأخیر را کاهش داده و بار سرور اصلی را کم میکنند که منجر به بهبود تجربه کاربری میشود. در دنیای امروز، سرعت و امنیت وبسایتها نقش بسیار مهمی در تجربه کاربری و سئو (SEO) دارند.
اگر Queue Length شما بالا باشد ، IIS صرفا به کاربرانی پیام Server Busy یا 503 را نشان می دهد که مدت زمان طولانی تری در صف باقی مانده اند . وقتی که پایگاه داده بزرگ شده باشد، پیدا کردن این اطلاعات طول می کشد و در نتیجه افت کیفیت زیاد می شود و سایت به نوعی سنگین خواهد شد. با شناخت اینکه معیار سرعت سایت چیست راه برای معرفی راه های افزایش سرعت سایت باز شده است و اکنون ما می دانیم که وقتی می گوییم راه های افزایش سرعت سایت منظور ما دقیقا چیست و چه چیزی را می خواهیم افزایش دهیم. بهتر است قبل از اینکه به سراغ راه های افزایش سرعت سایت برویم کمی هم در مورد تاثیری که این افزایش سرعت و کاهش زمان لود شدن سرعت روی بازدهی سایت ما می گذارد صحبت کنیم و ببینیم که جریان از چه قرار خواهد بود. عملکردهای قدرتمندی مانند ترسیم نمودارها و انیمیشن ها، برقراری تماس های Ajax و موارد دیگر را ارائه می دهد. با این حال، هنگامی که در یک وب سایت قرار می گیرد، می تواند زمان بارگذاری صفحه را متوقف کند و باعث شود یک صفحه پاسخگو نباشد.
هاستینگ مناسب باید توانایی پاسخگویی به نیازهای وبسایت شما را داشته باشد و امکانات لازم برای بهینهسازی را فراهم کند. برای جلوگیری از ایجاد گلوگاهها و خرابیهای سرور، به دقت عملکرد سرور خود را نظارت کنید و به طور مناسب آن را تنظیم نمایید. با بهینهسازی منابع سرور، میتوانید تجربه کاربری سریعتر و قابلاعتمادتری را تضمین کرده و هزینههای عملیاتی را کاهش داده و طول عمر سختافزار را افزایش دهید. اما خب نکته همینجاست؛ بسیاری از ارائهدهندگان تنها با تغییر نام سرویس یا -در بهترین حالت- کاهش تعداد مشترکان سرور، ادعای بهینهبودن میکنند. پس حواستان باشد؛ اگر قصد خرید هاست وردپرس واقعی و کارامد را دارید، به پایگاه داده، وب سرور، تکنولوژیهای بهروز و کشینگ پیشرفته توجه کنید. با فعال کردن قابلیت HTTP Expire Header شما میزان درخواست های HTTP ای که که توسط کاربران ایجاد می شود و به وب سرور ارسال می شود را به حداقل می رسانید .
اینکه چطور تیمتان را آموزش دهید تا جزئیات مهمی را که مرتبط با سرعت سایت و عملکرد آن هستند جدی بگیرند، نکتۀ مهمی است که معمولاً نادیده گرفته میشود. برای بهینهسازی پایگاه داده، باید دادههای غیرضروری را پاک کنید، شاخصهای بهینه ایجاد کنید و بکآپ منظم تهیه کنید. فایروال وبسایت (WAF) میتواند از وبسایت شما در برابر حملات مختلف محافظت کند و امنیت وبسایت را افزایش دهد. خوشبختانه اُپینگ آنقدر به خودش مطمئن است که در حال حاضر، یک ماه تست رایگان برای کاربرانی که میخواهند به آن مهاجرت کنند در نظر گرفته است. آموزش نکات کاربردی برای تبدیل بازدیدکنندگان به مشتریان و افزایش نرخ تبدیل سایت.
بعد از اینکه تغییرات گفته شده در این دو مقاله را در وب سرور خود انجام دادید حتما شاهد تغییراتی در جهت بهبود کارایی وب سرور خودتان خواهید بود ، معمولا بعد از انجام این تغییرات پیشنهاد می شود که شما وب سرور را یکبار Restart کنید. برای بالا بردن کارایی وب سرور شما باید این مدت زمان را تا جاییکه امکان دارد پایین نگه دارید و حداقل مدت زمان لازم را در این قسمت وارد کنید، البته توجه کنید که این مدت زمان نباید زیاد هم کم باشد. اینکار باعث می شود تعداد درخواست هایی که IIS بصورت همزمان مدیریت می کند محدود شود. برای اینکه بتوانید بهترین کارایی را از وب سرور IIS دریافت کنید بهترین گزینه عدد 50 است. توجه کنید که شما می توانید فرآیند Log برداری را هم در سطح سرور و هم در سطح وب سایت انجام دهید. دقت کنید که اگر واقعا می دانید که از نظر امنیتی هیچوقت به Log ها مراجعه نمی کنید ترجیجا از طریق Server Manager ویندوز به صورت کلی تیک قسمت Http Logging و سایر Logging ها را غیرفعال کنید و از وب سرور خود حذف کنید.
برای مشاوره رایگان طراحی سایت، شماره تلفن همراه خود را در فیلد زیر وارد کرده و برای ما ارسال کنید تا کارشناسان با شما تماس بگیرند. لیموهاست ایدهای بود که در پاسخ به یک خلا واقعی متولد شد؛ ما طراحان لیموهاست از قدیمیهای هاستینگ ایران هستیم که از نزدیک شاهد دردسرهای زیرساختی و ضعف کیفیت هاست ایرانی بودهایم. درست مثل شما، ما هم از دل دغدغههای یک سازمان کوچک، هدف بزرگی را دنبال کردیم و امروز میتوانیم ادعا کنیم به این هدف نزدیک شدهایم؛ ساختن یک میزبانی امن و پایدار. به پرتکرارترین سوالاتی که کاربران لیموهاست داشتهاند پاسخ دادهایم؛ شاید پاسخ شما هم در این میان باشد. ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
در خصوص اینکه این ویژگی چیست می توانیم به صورت خلاصه بگوییم که CDN یا همان سیستم توزیع محتوا، بخش هایی از داده های سایت شما هستند که از نظر حجم و اندازه بزرگ می باشند. وقتی که مدتی از کارکرد سیستم مدیریت محتوا بگذرد و شما هم بهینه سازی های مختلف را انجام داده و افزونه های مختلفی که وجود دارند را پاک کنید، پايگاه داده شده بزرگ خواهد شد و می توان گفت که این مورد باعث می شود که سرعت سایت افت کند. وقتی که کسی بخواهد به سایت دسترسی پیدا کند، روال عادی آن این است که ابتدا درخواست به وب سرور رسیده و وب سرور اطلاعات را از پایگاه داده استخراج کرده و برای کاربر می فرستد. فایلهای ویدیویی بزرگ میتوانند منابع سرور را تحت فشار قرار دهند و در صورت میزبانی محلی باعث مشکلات احتمالی عملکرد وبسایت شوند. به این ترتیب، بررسی روشهای فشردهسازی فایل و راهحلهای میزبانی بهینه شده حیاتی است. پلتفرم های محبوب مانند YouTube یا Vimeo به دلیل پخش یکپارچه و تجارب کاربر بهبود یافته ایده آل هستند.
بهینهسازی تصاویر و پیادهسازی کش سرور میتواند به طور قابل توجهی زمان بارگذاری را کاهش دهد. نظارت مداوم بر عملکرد سرور و رفع گلوگاهها، اطمینان حاصل میکند که سایت شما همچنان پاسخگو باقی میماند. تمرکز بر این استراتژیها میتواند به شما کمک کند تا بهترین زمانهای پاسخ سرور و رضایت کلی کاربر را به دست آورید. میزان انتقال داده (Throughput) مقدار دادهای است که در یک بازه زمانی مشخص منتقل میشود، در حالی که زمان بارگذاری صفحه (Page Load Time) نشان میدهد که یک صفحه وب چقدر سریع بهطور کامل بارگذاری میشود. سایر معیارهای کلیدی مانند زمان تا اولین بایت (Time to First Byte) و نرخ خطا، سرعت و قابلیت اطمینان سرور را اندازهگیری میکنند که دو عامل حیاتی در تضمین یک تجربه کاربری روان هستند.
این فناوری بهخصوص برای سایتهایی با بازدید بالا، فروشگاههای اینترنتی و کسبوکارهای بینالمللی یک راهکار ضروری محسوب میشود. CDNها از سیستمهای DNS هوشمند و فناوری Anycast استفاده میکنند تا بهطور خودکار نزدیکترین سرور به کاربر را تشخیص دهند. زمانی که یک کاربر درخواست یک صفحه وب را ارسال میکند، CDN آدرس IP او را بررسی کرده و درخواست را به سرور نزدیکتر هدایت میکند. این کار باعث میشود که دادهها از مسیر کوتاهتری به کاربر ارسال شوند و در نتیجه سرعت بارگذاری افزایش یابد. تغییر مسیر بازدیدکنندگان از یک صفحه، به جای نگه داشتن آنها در آن صفحه، همچنین می تواند زمان بارگذاری صفحه را کاهش دهد.
برای دانلود ایبوک راهنمای جامع بهبود پرفورمنس و سرعت سایت کافی است بر روی دکمه «دانلود کتاب» کلیک کنید. زمان بارگذاری مدت زمانی است که طول میکشد تا یک صفحه وب به طور کامل بارگذاری شده و قابل استفاده برای کاربر شود. عواملی مانند حجم بالای تصاویر، اسکریپتهای سنگین، هاست ضعیف، استفاده از پلاگینهای غیرضروری و تعداد زیاد درخواستهای HTTP میتوانند باعث کندی سایت شوند. برنامهریزی بازیابی از فاجعه به معنای آماده شدن برای وقایع احتمالی با ایجاد فرآیندها و ابزارهایی برای کمک به بازیابی سریع در صورت بروز چنین شرایطی است. این شامل شناسایی دقیق داراییها، تعیین اهداف زمان بازیابی و آزمایش مکرر بازیابیهای شما است. اولویتبندی در برنامهریزی پشتیبانگیری و بازیابی، از وبسایت در برابر از دست دادن دادههای غیرضروری محافظت میکند و همچنین وقوع زمان خرابی را کاهش میدهد.
با انتخاب بهترین طرح میزبانی، مدیریت کارآمد منابع سرور، فعالسازی CDNها، استفاده از مکانیسمهای کش برای سرعت بیشتر و تکمیل این موارد با امنیت بهبودیافته، میتوان انتظار بهبود قابل توجهی در عملکرد وبسایت خود داشت. بهروزرسانیهای نرمافزاری منظم، مدیریت صحیح پایگاه داده و کاهش زمان پاسخ سرور را در نظر بگیرید. یکی دیگر از تکنیک هایی که می توان آن را از مهمترین و اصلی ترین موارد در بین راه های افزایش سرعت سایت به آن اشاره کرد، استفاده از تکنیک های فشرده سازی است. با این تکنیک ها شما می توانید فایل های خود را با فرمت هایی که توسط مرورگر شناسایی می شود فشرده کرده و یک بهینه سازی خوب را روی آنها داشته باشید. با این کار وقتی که کاربر بخواهد به سایت شما دسترسی داشته باشد، سایت شما با سرعت بیشتر و بهتری برای وی لود شده و در اختیار او قرار می گیرد.
از سوی دیگر، سریعتر بارگذاری صفحات وب شما تأثیر مثبتی بر ترافیک، حفظ کاربر و فروش خواهد داشت. مکانیسمهای کش، دادههایی را که بیشترین دفعات به آنها دسترسی پیدا میشود، در یک حافظه موقت ذخیره میکنند. این کار باعث کاهش بار روی سرور و در نتیجه بارگذاری سریعتر صفحات وب میشود. یک شبکه تحویل محتوا (CDN) با کش کردن محتوا در سرورهای مختلفی که در نقاط جغرافیایی گوناگون در سراسر جهان قرار دارند، عملکرد وبسایت را به طور قابل توجهی بهبود میبخشد. طرح میزبانی وبسایت شما، نقش حیاتی در عملکرد، امنیت و حتی مقیاسپذیری آن دارد. انتخاب اشتباه میتواند منجر به زمانهای بارگذاری طولانی، خرابیهای مکرر و پتانسیل رشد کم شود که نه تنها برای تجربه کاربری بلکه برای رتبهبندیهای SEO نیز مناسب نیست.
کاربران انتظار دارند صفحات وب در کمترین زمان ممکن بارگذاری شوند، بنابراین بهبود سرعت وبسایت نهتنها تجربه کاربری را ارتقا میدهد، بلکه باعث افزایش بازدیدها و بهبود عملکرد سئو نیز میشود. در این مقاله، روشهای مؤثر برای بهینهسازی و افزایش سرعت وبسایت را بررسی خواهیم کرد تا با بهکارگیری این نکات، وبسایتی سریعتر و کارآمدتر داشته باشید. بهینهسازی سرعت بارگذاری وبسایت یکی از مهمترین اقدامات برای بهبود تجربه کاربری، افزایش ترافیک و ارتقاء رتبه در نتایج جستجو است. در ادامه به بررسی چندین روش موثر برای افزایش سرعت سایت خواهیم پرداخت که میتوانید با استفاده از آنها عملکرد وبسایت خود را بهبود بخشید. این یک فرآیند مداوم است که نیاز به توجه به اجزای مختلف دارد، از میزبانی سرور و تنظیمات گرفته تا شیوههای کدنویسی.
وقتی که کاربری بخواهد به یک صفحه دسترسی داشته باشد، وب سرور به جای اینکه به سراغ پایگاه داده برود، در سریعترین زمان از فایل های کش شده صفحه را برای کاربر ارسال می کند. در مورد افزونه ها باید گفت که یکی از کاربردی ترین و مهمترین بخش های یک سایت می باشند، اما باید در نظر داشت که این افزونه ها می توانند در بعض از مواقع دردسر ساز شوند. در واقع با نصب این افزونه ها سیستم مدیریت محتوای شما به یک سیستم سنگین تبدیل شده که لود شدن آن مدت زمان بیشتری برای کاربران طول می کشد و باید گفت که می تواند باعث کاهش سرعت سایت شما شود. خیلی از افزونه ها وجود دارند که می توانند در راستای افزایش سرعت سایت برای شما کار کنند و در بخش های بعد آنها را معرفی خواهیم کرد. هنگامی که از یک صفحه وب سایت بازدید می کنید، برنامه شما تمام محتوای صفحه خاص را مانند اسناد ثابت عادی مانند فایل های CSS و JS دانلود می کند.
این موضوع شامل بهینهسازی تصاویر، بهبود نسخه موبایلی و کاهش حجم و پیچیدگی کدهای جاوا اسکریپت است. بهینهسازی فرانتاند به طور مستقیم باعث کاهش زمان بارگذاری و افزایش سرعت سایت میشود. عملکرد سایت در موبایل شامل سرعت بارگذاری، واکنشپذیری (responsive بودن) و سازگاری با اندازههای مختلف صفحه نمایش است. یکی از ساده ترین و بهترین راهکارهایی که برای افزایش سرعت وب سایت قابل استفاده است، بهره گیری از افزونه های کش است. اصلی ترین وظیفه ای که این افزونه ها دارند بهینه سازی تصاویر، فایل ها و کدهای موجود در یک وب سایت است. شما می توانید از پلاگین هایی همچون پلاگین WP Fastest Cache، پلاگین وردپرس سوپر کش (wp super cache) و پلاگین WP Rocket استفاده کنید و سرعت سایت خود را افزایش دهید.
مانیتورینگ و نگهداری منظم وبسایت به شما کمک میکند تا مشکلات احتمالی را پیش از وقوع شناسایی و رفع کنید. استفاده از ابزارهای مانیتورینگ مانند Google Analytics و UptimeRobot میتواند به شما در این امر کمک کند. برنامهریزی بازیابی از فاجعه به معنای آمادهسازی مجموعهای از استراتژیها و ابزارها است که به شما امکان میدهد در صورت بروز هرگونه اختلال یا خرابی، وبسایت خود را در کمترین زمان ممکن مجدداً راهاندازی کنید. بسیاری از تمها و افزونهها شامل کدهای JavaScript و CSS غیر بهینهای هستند که میتوانند زمان لود پیشخوان وردپرس را افزایش دهند. البته دقت کنید که نرم افزاری که در وب سرور قرار گرفته است نیز به خودی خود ممکن است قابلیت Caching را در خودش پیاده سازی کرده باشد ، ترجیحا Caching را در یک لایه در نظر بگیرید تا تداخلی بین ایندو پیش نیاید.
شما برای بهینه سازی سرعت وب سایت خود باید حواستان به حلقه های ریدایرکتی باشد. یک زنجیره ریدایرکت زمانی ایجاد می شود که لینک صفحه مورد نظر شما به صفحه دیگری اشاره کند. برای از بین بردن این زنجیره می توانید کوکی های سایت را بررسی کنید یا حافظه کش را پاک نمایید. لازم به ذکر است که این زنجیره ها با اختلالی که در خزش صفحات ایجاد می کنند، سرعت لود را کاهش داده و در نتیجه کاربران را از وب سایت دور می نمایند. شبکه توزیع محتوا Content Delivery Network یا CDN مجموعهای از سرورهای توزیعشده است که محتوای وبسایت را از نزدیکترین سرور به کاربر ارائه میدهد.
هنگامی که یک کاربر به وبسایت مراجعه میکند، CDN درخواست او را به نزدیکترین سرور هدایت میکند تا محتوا از آنجا بارگیری شود. CDN مجموعهای از سرورهاست که در نقاط مختلف جهان مستقر شدهاند و محتوای وبسایت را به کاربران نهایی نزدیکتر میکنند. بهجای اینکه تمام درخواستهای کاربران به سرور اصلی ارسال شود، سرورهای CDN نسخه کششدهای از محتوا را ارائه میدهند و این باعث کاهش بار سرور اصلی، بهبود عملکرد و کاهش هزینههای پهنای باند میشود. در این مقاله، به بررسی نحوه عملکرد CDN، مزایای آن و برترین ارائهدهندگان این سرویس در ایران و جهان خواهیم پرداخت. در مورد اینکه CDN ها چه هستند و به چه صورت کار می کنند به صورت کاملا مفصل و کامل در مقاله CDN چیست صحبت کردیم و این مورد از راه های افزایش سرعت سایت را به صورت حرفه ای و کامل مورد بررسی قرار دادیم.
وقتی یه افزونه نصب میکنی و بعدش تصمیم میگیری حذفش کنی، خیلی وقتها جداول اون افزونه توی دیتابیس باقی میمونن و یه جورایی بیخودی فضا رو اشغال میکنن. این جداول اضافی مثل چمدونهای قدیمی توی انبار هستن که نه به دردی میخورن و نه جایی برای چیزای جدید میذارن. خیلی وقتا که سایت وردپرسی کند میشه، یکی از دلایلش میتونه این باشه که ما داخل ایران هستیم و هاستهایی که استفاده میکنیم، بعضی وقتا نمیتونن با سایتهای خارجی به درستی ارتباط برقرار کنن. وقتی یه افزونه نصب میکنی، اون افزونه ممکنه به یه سری منابع خارجی وصل بشه، مثل فونتها، کتابخانهها یا سرورهایی که تو کشورهای دیگه هستن. اگر نیاز دارید زمان در دسترس بودن وبسایت (Uptime) و سرعت واکنش سرور را بررسی کنید، این ابزار انتخاب مناسبی است.
اینکار از کاهش سرعت بارگیری سایت هنگام بالا بودن درخواستها جلوگیری میکند در نتیجه یک سایت پایدار و پرسرعت خواهید داشت. تهیه نسخههای پشتیبان منظم به شما امکان میدهد در صورت بروز مشکلات غیرمنتظره مانند از دست رفتن دادهها، حملات سایبری یا هرگونه مشکل دیگری، به سرعت وبسایت خود را بازیابی کنید. همچنین، CDNها مزایای متعددی در رابطه با حملات DDoS ارائه میدهند و به عنوان یک VPS محافظتشده در برابر حملات DDoS عمل میکنند. برای ارائه دسترسی یکنواخت و پر سرعت به وبسایت خود، به ویژه برای وبسایتهایی که مخاطبان جهانی دارند، پیادهسازی CDN ضروری است تا در رقابت آنلاین موفق باشید. طرح میزبانی مناسب باید آپتایم و پاسخگویی را تضمین کند و نیازهای ترافیک و منابع وبسایت و همچنین برنامههای توسعه آینده را در نظر بگیرد.
وقتی کشها به درستی تنظیم نباشن یا قدیمی بشن، ممکنه سایتت کند بشه و یه جورایی انگار که همش داره با اطلاعات قدیمی سروکار داره. اگه هر پلاگینی که میبینی به نظر جذاب میاد رو نصب کنی، سایتت پر میشه از کدهای اضافی که بیشترشون اصلاً به کارت نمیاد و فقط دارن فضا و منابع سایتت رو مصرف میکنن. پس قبل از اینکه یه پلاگین نصب کنی، از خودت بپرس که آیا این کار رو میتونم با یه کد ساده انجام بدم یا نه؟ و اگه دیدی که بدون پلاگین هم میشه انجامش داد، دیگه نیازی به نصب اون پلاگین نیست. یکی از بدترین حس هایی که بسیاری از کاربران با آن مواجه می شوند حس انتظار است. این واقعیت دارد که خیلی از کاربران صبور نیستند و برای بازدید از یک وب سایت نمی توانند وقت زیادی را تلف کنند.
انتخاب صحیح طرح میزبانی، تضمین میکند که وبسایت شما به منابع کافی دسترسی داشته باشد، قابلیت ارتقاء داشته باشد و از امنیت بالایی برخوردار باشد. این انتخاب به طور مستقیم بر عملکرد وبسایت و تجربه کاربری تأثیر میگذارد. با کش کردن محتوای استاتیک و سرویسدهی آن از سرورهای کلودفلر، میزان درخواستها به سرور اصلی کاهش مییابد. این امر نه تنها به کاهش هزینههای میزبانی شما کمک میکند، بلکه باعث میشود سرور شما بهتر و سریعتر به درخواستهای کاربران پاسخ دهد. این ویژگی به کاهش حجم فایلهای CSS، HTML و JavaScript کمک میکند و در نتیجه سرعت بارگذاری صفحات افزایش مییابد. سرعت وب سایت سریع برای افزایش تجربه کاربر و افزایش رتبه موتورهای جستجو بسیار مهم است.
برای حل این مشکل، در این مقاله به بررسی علل فنی این کندی پرداخته و راهکارهایی تخصصی برای تسریع عملکرد پیشخوان وردپرس ارائه خواهیم داد. همچنین، به معرفی راهکارهایی از برند اُپینگ خواهیم پرداخت که با استفاده از تکنولوژیهای ابری و زیرساخت بهینهشده، سرعت پیشخوان وردپرس را بهبود میبخشد. یا ساکریپت های نمایشی مختلفی مانند Font API ها و ماژول های گرافیکی و همینطور هیت مپ های که برای تمرکز کاربران روی صفحات مختلف سایت از آنها استفاده می شود. افزایش پرفورمنس یا سرعت سایت | در دنیای دیجیتال امروزی که کسبوکارها بیشتر بر بهبود توانایی وبسایت خود برای دستیابی به چشماندازهای تجاری متمرکز هستند،داشتن یک وب سایت سریع ضروری است. کاربران میخواهند وبسایتها سریع باشند، اگر نتوانید به انتظارات آنها دست یابید، در معرض خطر از دست دادن ترافیک وبسایت زیادی قرار خواهید گرفت و در نهایت کاربران وفادار یا درآمد خود را از دست خواهید داد.
پشتیبانگیری منظم و استراتژیهای بازیابی از فاجعه، دو بخش مهم در یک استراتژی بهینهسازی میزبانی وب قوی هستند. پشتیبانگیری به شما امکان میدهد تا در اسرع وقت یک نسخه از دادههای خود داشته باشید تا در صورت از دست دادن دادهها، حملات سایبری یا خرابی سختافزار، بتوانید آن را به سرعت بازیابی کنید. پشتیبانگیریهای خودکار و مکرر، هم در محل و هم خارج از محل، محافظت اضافی را فراهم میکنند. تهیه نسخههای پشتیبان به صورت خودکار و منظم، بررسی عملکرد پایگاه داده در فواصل زمانی کوتاه و رتبهبندی، از جمله اقدامات مهم در این زمینه است. یک سیستم مدیریت پایگاه داده مؤثر، گلوگاهها را به حداقل میرساند و از خرابی جلوگیری میکند، که این امر باعث میشود تا مدیریت ترافیکهای پُر حجم آسانتر شود و عملکرد پایدار در طول زمان تضمین شود.
پلاگینها میتوانند ویژگیهای بیشتری به سایت شما اضافه کنند، اما تعداد بالای آنها میتواند منابع زیادی مصرف کرده و باعث کاهش سرعت سایت شود. برخی پلاگینها ممکن است اسکریپتها و استایلهای زیادی بارگذاری کنند یا درخواستهای زیادی به پایگاه داده ارسال کنند که همه اینها میتوانند سرعت سایت را کاهش دهند. بهتر است پلاگینهای غیرضروری را حذف و از پلاگینهای بهینه و بهروز استفاده کنید. از سوی دیگر، کش سمت سرور، محتوای دینامیک مانند پرسوجوهای پایگاه داده (Database Queries) را کش میکند. این استراتژیهای کش، بار سرور وب را کاهش داده، زمان بارگذاری را کم کرده و تجربه کاربری را بهبود میبخشند. این مشکل، نه تنها بر تجربه کاربری تاثیر میگذارد بلکه میتواند تأثیرات منفی بر روی عملکرد کلی سایت داشته باشد.
بدون کشینگ، هر بار که صفحه بارگذاری میشود، وردپرس باید اطلاعات را از پایگاه داده بارگذاری کند، که این فرآیند میتواند زمانبر باشد. نسخه قدیمی PHP یا تنظیمات نادرست PHP میتواند باعث کاهش عملکرد سایت وردپرسی و به ویژه پیشخوان آن شود. بهویژه در سایتهایی که از پلاگینهای سنگین استفاده میکنند، این موضوع اهمیت بیشتری پیدا میکند. قابلیت Connection Limit یا محدودیت اتصالات در وب سرور IIS از نسخه 7 و 7 و نیم به خوبی نمایان شد. برای تغییر این مقدار در کنسول مدیریتی IIS به قسمت Feature View و قسمت ASP یا ASP.NET بروید و بر روی آن دابل کلیک کنید. البته شما باید با تغییر دادن این مقادیر و مانیتور کردن مرتب وب سرور خود کارایی وب سرور را ابتدا آزمایش کنید و مقدار مناسب وب سرور خود را انتخاب کنید.
خرید دوره آموزش سئو کلاه خاکستری