سیر سیاه عکس 2021-07-14

سیر سیاه؛ از خواص و عوارض تا طرز تهیه چطور

سیر سیاه زمانی آماده است که به نرمی اسفنج باشد و به راحتی جویده شود. فقط از یاد نبرید که برخی حبه‌های درونی‌تر به زمان بیشتری برای عمل آمدن نیاز دارند و بد نیست که فرایند را چند روز بیشتر ادامه دهید. به خاطر تمام این تغییرات در طعم، بافت و رنگ، سیر سیاه گاهی تحت عنوان «سیر تخمیری سیاه» هم شناخته می‌شود، اما حقیقت این است که حبه‌های سیر در هیچ‌یک از مراحل این فرایند، تخمیر نمی‌شوند.

اگر شما هم این تصور را دارید که سیر سیاه نوعی محصول خاص است که مانند سیر سفید کشت میشود در اشتباهید، در اصل سیر سیاه همان سیر سفید است که طی فرایندی تخمیر میشود و به سیر سیاه تبدیل میشود. به گزارش همشهری آنلاین به نقل از سلامت نیوز، همانطور که میدانید محصولی با نام سیر سیاه بسیار زبانزد همه مردم شده و فروشگاه های بسیاری به فروش این محصول روی آورده اند. سیر سیاه همانند سیر سفید به صورت حبه ای ولی به رنگ سیاه به راحتی قابل مصرف است. احتمالا پس از آشنایی با فواید این سیر این سؤال برای شما ایجاد شده است که سیر سیاه از کجا بخریم. می‌توانید این سیر را به شکل‌های مختلفی مانند بوته‌های کامل یا پودر از فروشگاه‌های آنلاین، عطاری‌ها و فروشگاه‌های محصولات سلامتی تهیه کنید. قبل از بازشدن بسته می‌توانید آن را در دمای اتاق نگهداری کنید، ولی پس از بازشدن بسته حداکثر ۱ ماه در یخچال قابل‌نگهداری است.

برخی از پژوهشگران معتقدند که عصاره سیر سیاه می‌تواند برای ازبین‌بردن سلول‌های سرطانی ریه، کبد، معده روده و سینه مؤثر باشد. سیر سیاه به دلیل فرایندی که نسبت به سیر سفید یا معمولی طی می‌کند، آنتی‌اکسیدان بیشتری دارد و همچنین تأثیرات محافظتی بیشتری هم در پی دارد. یکی از خواصی که سیر سیاه دارد، تأثیر زیاد آن برای لاغر شدن است چراکه این ماده نقش بسیار زیادی در چربی سوزی بدن دارد. اگر سیر سیاه را به صورت ناشتا قبل از خوردن صبحانه میل کنید باعث کاهش چربی‌های مضر خون می‌شود همچنین متابولیسم بدن را هم زیاد می‌کند و همین موضوع باعث از بین رفتن چربی‌های اضافی بدن می‌شود. برای مثال، مخلوط کردن آن با روغن زیتون و استفاده به عنوان چاشنی یک گزینه عالی است. این تنوع در مصرف سیر سیاه به شما کمک می‌کند تا از طعم و خواص آن به بهترین نحو بهره‌برداری کنید.

‌می‌توانید سیر سیاه را در خانه با استفاده از دستگاه خشک کن یا پلوپز یا هر دستگاهی که حالت گرم کن دارد، درست کنید. فروشگاه ها و محصولات ارگانیک زیادی هستند که سیر سیاه را به فروش می رسانند، اما توصیه می شود از محصولات معتبر استفاده کنید تا مطمئن باشید که فرایند تخمیر سیر سیاه به خوبی انجام شده باشد. یکی از این محصولات، سیر سیاه دکتر بیز است که می توانید از اینجا خریداری کنید. سیر سیاه بوی تندی ندارد، حتی اگر سیر در طول فرآوری بوی نامطبوعی از خود منتشر کند، محصول نهایی رایحه بسیار خوبی خواهد داشت. این ماده غذایی با تحریک تولید ملاتونین (هورمون تنظیم‌کننده چرخه خواب)‌ به شما کمک می‌کند که سریع‌تر بخوابید و خواب بهتری را تجربه کنید.

طبق گزارش‌ها یک خانم به دلیل یک واکنش آلرژیک به سیر سیاه دچار پنومونی شد. سیر سیاه برای نخستین بار توسط کره ای‌ها برای مصارف دارویی تولید شد و علاوه بر مصارف دارویی از این محصول درتهیه شکلات و یا نوشابه‌های انرژی زا نیز استفاده می‌شود. فلفل را به سلیقه خود اضافه کنید.سیر و همچنین مغزها را خرد کنید و پنیر را با دقت رنده کنید یا همه مواد را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید. انتها و جوانه ها را برش بزنید، روغن، نمک و فلفل بریزید و روی گریل روی شعله متوسط ​​قرار دهید. آنقدر بپزید تا بیرون آن سرخ شود و داخل آن نرم شود - حدود 10 دقیقه.

این ترکیب گوگردی خاص در سیر در تحقیقات آزمایشگاهی تایید شده است که منجر به مرگ سلولی برنامه‌ریزی شده (آپوپتوز) در سلول‌های سرطانی سلول غیر کوچک ریه می‌شود. شما می‌توانید برگ سیر را خام بخورید، کبابی کنید، سرخ کنید یا به‌عنوان سالاد سبزیجات استفاده کنید. قسمت های بالای ساقه لطیف ترین و خوش طعم ترین قسمت ها هستند و بسیاری از افراد از افزودن آن به سوپ و خورش لذت می برند.

اگر سیر سفید را خام مصرف کنید ممکن است برای برخی افراد ناخوشایند باشد و بیشتر از آن به عنوان یک ماده آشپزی عالی استفاده می شود. این حرارت و رطوبت باعث شده سیر به رنگ سیاه و ژله ای مانند تبدیل شود. سیر سیاه هم مثل بسیاری از ترکیبات طبیعی دیگر دارای خواص بسیاری است که می‌تواند مزایای ویژه خود را ایجاد کند؛ اما این را نیز باید در نظر داشت که در برخی موارد، سیر تازه در اولویت قرار خواهد گرفت. به همین دلیل، توصیه می‌شود این افراد قبل از اضافه کردن سیر سیاه به رژیم غذایی خود با متخصص زنان مشورت کنند.

این سیر به کاهش کلسترول خون و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد و همچنین بدن را در برابر عفونت ها و ویروس ها مقوام تر می سازد. همچنین در مقایسه با سیر سفید 3 برابر انتی اکسیدان بیشتری دارد. سیر ممکن است به کاهش بیماری های قلبی عروقی، کاهش سطح کلسترول و فشار خون بالا و کاهش سرطان های خاص کمک کند.

سیر سیاه دکتر بیز

این مولکول‌های آنتی‌اکسیدانی از سلول‌های شما در برابر آسیب‌های اکسیداتیو که منجر به پیری و بیماری می‌شوند محافظت می‌کنند.. سیر سیاه، آلیسین ناپایدار را به مولکول‌های پایدارتر آنتی‌اکسیدانی تبدیل می‌کنند. عصاره سیر سیاه، رادیکال‌های آزادی را که می‌توانند به کبد و خون و کلیه‌ها آسیب بزنند کاهش می‌دهد. سیر خام با تخمیر در دما و رطوبت کنترل‌شده به سیر سیاه تبدیل می‌شود. با اینکه سیر سیاه مغذی‌تر از سیر سفید است و فواید فراوانی برای سلامتی دارد، ماده غذایی شناخته‌شده‌ای نیست و چندان استفاده نمی‌شود. در ادامه، با فواید سیر سیاه برای سلامتی و طرز تهیه آن در خانه آشنا می‌شویم.

جهت بهره بردن از خواص و فواید سیر سیاه بهتر است هر روز یک حبه از سیر را استفاده کنید. دقت کنید مصرف این ماده باید به مدت یک ماه مستمر و پیوسته صورت گیرد و حتماً هر روز یک عدد از آن را مصرف کنید تا تأثیرات فوق‌العاده آن را روی بدن خود ببینید. اگر دوست ندارید که آن را خالی بخورید بهتر است که با غذاهای دیگر بپزید و یا با آن سس‌های خوش طعم درست کنید.

سیر سیاه برای اندام‌های مختلف بدن مفید است و احتمال بیماری را کاهش می‌دهد. سیر سیاه ماده ای بی نظیر، مغذی و درمانی است که از سال ها قبل، مردم کره، ژاپن و کشورهای شرق آسیا از آن برای حفظ جوانی، سلامت و افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری ها استفاده می کردند. سیر سیاه مانع از واکنش های آلرژیک و حساسیتی بدن می شود و همچنین به عنوان یک ماده مفید در درمان بیماری های حساسیتی مورد استفاده قرار می گیرد.

سس سیر با صرف 30 کالری در هر 100 گرم، مقدار قابل توجهی در رژیم غذایی ایجاد می کند. آنها سرشار از فیبر هستند و همچنین حاوی مقادیر عالی ویتامین C و پرو ویتامین A هستند که از پوست و همچنین ریه ها محافظت می کند. در اینجا با سبزی خوشمزه و خوش عطر برگ سیر آشنا شدید در کشور ما و مناطق شمالی برگ سیر محلی وجود دارد که می توانید آن را تهیه نمایید، امیدواریم که از این مطلب استفاده و لذت برده باشید. برگ سیر شاخه های سبز بلندی هستند که از پیاز سیر رشد می کنند و راهی شگفت انگیز برای افزودن طعم سیر به غذاهای مورد علاقه شما هستند. آنها کمی ملایم‌تر از حبه‌های سیر هستند که آن‌ها را به پایه‌ای عالی برای پستو، افزودنی به کیچ یا حتی به صورت سرخ شده با کمی نمک مصرف می‌کند. همانطور که ذکر کردیم طرز تهیه سیر سیاه با استفاده از دستگاه هایی است که بتوانند این فرایند تخمیر را انجام دهند و بافت سیر را تغییر دهند.

ادعایی که درباره اثرات لاغری سیر سیاه مطرح می شود مربوط به توانایی سیر سیاه در کاهش سطح کلسترول، چربی خون و سطح تری گلیسیرید است. همچنین تاثیرات مثبتی که سیر سیاه بر روی قند خون دارد می تواند در کاهش چربی شکمی به فرد کمک کند. در نهایت، سیر سیاه با خواص بی‌نظیرش می‌تواند به عنوان یک مکمل طبیعی برای بهبود سلامت عمومی مورد استفاده قرار گیرد. با گنجاندن آن در رژیم غذایی خود، می‌توانید از مزایای قابل توجه آن بهره‌مند شوید.

هوموسیستئین که نوعی آمینواسید تولید شده در بدن است می‌تواند به دیواره عروق آسیب زده و زمینه را برای بیماری‌های قلبی و عروقی فراهم کند.. تحقیقات نشان می‌دهد سیر سیاه می‌تواند میزان هوموسیستئین را در بدن در حد مؤثری پایین بیاورد و ضمناً باعث کاهش کلسترول و تری‌گلیسرید در خون بشود و از این طریق از سلامت قلبتان محافظت کند. خواص آنتی‌اکسیدانی سیر سیاه ده برابر قوی‌تر از همین خواص در سیر سفید می‌باشد..

سیر سیاه به عنوان یک ماده غذایی غنی از خواص ضدالتهابی شناخته می‌شود و تحقیقات متنوعی نشان داده‌اند که این خواص می‌توانند تأثیرات مثبت قابل توجهی بر روی بیماری‌های التهابی و مزمن داشته باشند. یکی از ترکیبات اصلی سیر سیاه، آلیسین است که پس از فرآیند تخمیر به ترکیبات دیگر تبدیل می‌شود و اثرات ضدالتهابی آن به مراتب افزایش می‌یابد. این ترکیب می‌تواند با مهار عوامل التهابی و کاهشی در بدن، به بهبود شرایطی نظیر آرتریت، بیماری‌های قلبی و دیابت کمک کند. سیر سیاه غنی از آنتی‌اکسیدان است و مزایای زیادی برای قلب، مغز، کبد و قند خون دارد. با این حال، از آنجا که مطالعات انسانی کمی در مورد خواص سیر سیاه وجود دارد، توصیه می‌شود قبل از مصرف آن با دکتر تغذیه مشورت کنید. برای این کار می‌توانید وارد سایت درمانکده شوید و از متخصص مورد نظر خود برای ویزیت حضوری یا مشاوره آنلاین تغذیه وقت بگیرید.

آنها را با مقداری روغن زیتون، پنیر پارمزان، ادویه و نمک مخلوط کنید تا یک پستوی تازه درست کنید. یا مقدار کمی از سیر را خرد کنید و به دستور تهیه سس سالاد ترکیبی مورد علاقه خود اضافه کنید . برای بهره بردن از مزیت‌های سیر پخته برای سلامت بدن، سیر خام له شده را در انتهای زمان پخت به غذا اضافه کنید. (وارد کردن سیر به ترکیب غذا در ابتدای مراحل پخت مواد غذایی اشتباه است.

افراد زیادی برای مشاهده خواص سیر سیاه آن را در صبح با معده خالی می خورند تا از خواص درمانی آن بهرمند شوند. شما می توانید صبح با معده خالی این سیر را رنده کنید و داخل اب حل کنید تا بتوانید از خواص خوب آن بهرمند شوید. سیر سیاه برای تقوسیت سیستم ایمنی بدن و تقویت عملکرد سلول های ایمنی بدن لازن است و شما می توانید با خوردن سیر سیاه با معده خالی به کاهش وزن و تصیفه خون و رفع ناراحتی معده کمک کنید.

همچنین ثابت شده است که سیر سیستم ایمنی را بالا می برد و التهاب را کاهش می دهد. ½ فنجان سوخاری خام علاوه بر منبع خوبی از کلسیم، منگنز و سلنیوم، منبع فوق العاده ای از ویتامین C و ویتامین B6 است. سیر سیاه همان سیر سفید است که طی فرایندی تخمیر می‌شود و به سیر سیاه تبدیل می‌شود. پژوهشگران به این نتیجه رسیده اند که خوردن سیر سیاه باعث کاهش وزن و کاهش چربی شکم می شود.

دکتر خورشیدی تاکنون  بیش از 30 عنوان  مقاله علمی در زمینه  تاثیر مواد غذایی بربدن  و بیماری های مختلف  را در مجلات  معتبر بین المللی به چاپ رسانده است. سیرسیاه بذر جداگونه‌ای از سیر معمولی ندارد در نتیجه می‌توان گفت محصول کشور خاصی نیست. سیرسیاه در واقع همان سیر خام تازه است که با استفاده از حرارت کم و رطوبت مهندسی شده در فرآیندی به نام واکنش میلارد با گذشت زمان تغییر می‌کند. سیر سیاه ممکن است با دارو‌های دیگری که مصرف می‌کنید تداخل ایجاد کند، مثلاً دارو‌های رقیق‌کننده خون و فشارخون و دارو‌های مربوط به عفونت ویروسی در افرادی که نقص ایمنی دارند.

همچنین ترکیبات آلی گوگرد یا ترکیبات اورگانوسولفور موجود در سیر سیاه نیز نقش مهمی در از بین بردن رادیکال های آزاد دارد. بر اساس پژوهش ها سیر سیاه سرعت رشد سلول های سرطانی در سرطان روده و حجم و وزن تومورهای سرطانی را کاهش می دهد. مطالعاتی که روی حیوانات انجام شده است، نشان می‌دهد که سیر سیاه می‌تواند شاخص‌های بیماری‌های قلبی مثل کلسترول بد (LDL) و تری‌گلیسرید خون را کاهش دهد و منجر به افزایش کلسترول خوب (HDL) شود. سیر سیاه و سیر معمولی هر دو از خانواده آلیوم هستند و خواص سلامتی بسیاری دارند، اما تفاوت‌های قابل توجهی دارند که باید مورد بررسی قرار گیرد.

تا به اینجای کار می‌دانیم که سیر سیاه چیست و چه به اشکال مختلفی قابل تهیه است. اما شاید برایتان سوال باشد که چطور می‌توان این خوراکی منحصربه‌فرد را به کار گرفت؟ در ادامه با ۹ ایده مختلف برای آشپزی با سیر سیاه آشنا می‌شوید. اگر سیر خشک یا سخت باشد، احتمالاً به کیفیت آن لطمه وارد شده است.

در این مقاله خواص سیر سیاه برای سلامتی بدن و درمان بیماری‌ها را بررسی می‌کنیم و تأثیر آن بر کاهش اشتها و لاغری را توضیح می‌دهیم. سیر سیاه نه تنها به خاطر خواص درمانی‌اش شناخته شده است، بلکه روش‌های مصرف آن نیز تنوع زیادی دارد. این نوع مصرف می‌تواند به دلیل غنی بودن از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات مغذی، به بهبود سیستم ایمنی بدن کمک کند. برای افرادی که به طعم قوی سیر عادت ندارند، پیشنهاد می‌شود از سیر سیاه خام در سالادها یا به عنوان تنقلات استفاده کنند. سیر سیاه حاوی مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان است و فواید زیادی برای کبد، قلب و تنظیم قند خون دارد. مصرف سیر سیاه همچنین احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد و برای لاغری نیز مفید است.

سیر سیاه نیز همان اثرات محافظتی را دارد و می تواند به کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید کمک کرده و از خطر بروز بیماری های جلوگیری کند. سیر سیاه به دلیل ترکیبات غنی‌اش می‌تواند نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی ایفا کند. این نوع سیر، به دلیل فرآیند تخمیری که در خلال تولید آن اتفاق می‌افتد، دارای سطوح بالاتری از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات مفیدی مانند آلیسین است. آلیسین یکی از مهم‌ترین ترکیبات فعال در سیر است که به‌عنوان یک تقویت‌کننده طبیعی سیستم ایمنی شناخته می‌شود.

می‌توانید سیر را به اندازه قرص خرد کرده و آن را با نوشیدنی مورد نظر خود قورت دهید. میتوانید سیرسیاه با کیفیت عالی و قیمت ارزان را خریداری کنید و از خواص بیشمار آن بهره مند شوید. ورزشکاران بوته های سیر را به وعده های غذایی و اسموتی اضافه و قبل از تمرین های ورزشی میل می کنند. سپس سیر‌های کامل و باپوست را درون آرام‌پز یا پلوپز قرار دهید. توجه داشته باشید که باید مقداری فاصله میان سیر‌ها باشد تا یکدیگر را لمس نکنند. دکتر خورشیدی یکی از حاذق‌ترین متخصصین تغذیه هستند که شما می‌توانید از هر نقطه‌ای از ایران، از ایشان در زمینه تغذیه مشاوره گرفته و انواع رژیم آنلاین را دریافت کنید.

آنها را به قطعات 2 اینچی خرد کنید و به مدت چهار تا پنج دقیقه در روغن روی حرارت متوسط ​​رو به بالا بریزید. آنها همچنین یک راه عالی برای افزودن رنگی از رنگ بهاری هستند تا غذای شما را برای عکس آماده کنند. از سبزیجات خوش خوراک و فصلی می توان به برگ های سبز سیر اشاره کرد. این دسته از فواید ذکر شده برای سیرسیاه به صورت تجربی و بر اساس مصرف برخی از افراد و عملکرد مثبتی که روی آن ها داشته ثابت شده و ممکن است فواید بسیار دیگری نیز داشته باشند که به اثبات نرسیده.

هنگامی که افراد با بیماری های متعدد، از جمله بیماری کبدی، مشکل دارند، بدن موادی را منتشر می کند که ممکن است مانع از دریافت اکسیژن در خون شود. در واقع اجزای سیر همان را دارد که ممکن است به اکسیژن رسانی مجدد خون و حفظ سلامت بافت ها و اندام ها کمک کند. این غذاها فقط برای چند هفته در هر سال در دسترس هستند، بنابراین کسانی که عاشق آشپزی هستند، به دنبال این افزودنی های خوش طعم به دستور العمل های تابستانی باشند. از آنجایی که آنها مستقیماً از پیاز سیر می آیند، این برگ ها همچنین حاوی منبع غنی از مواد مغذی و مواد معدنی حیاتی و همچنین مواد فعال و آنتی اکسیدان های خاصی هستند. شاید خوردن سیر خام چندان خوش‌آیند نباشد، اما برای مهار و نابودی میکروب‌ها موثر است.

این موجب کاهش التهاب در قلب و عروق و بهبود جریان خون می‌شود. از لحاظ مواد موثره سیر سیاه مقداری با سیر سفید متفاوت می باشد. سیر سیاه حاوی مقادیر متمرکز آنتی اکسیدان های مهم است که آنتی اکسیدان های موجود در سیر سیاه از سیر سفید معمولی بیشتر است. همچنین سیر سیاه دارای کالری و فیبر بیشتری نسبت به سیر سفید است.

شما می‌توانید از سیر سیاه برای تهیه انواع غذاها استفاده کنید. در مرحله بعدی اجازه دهید سیر‌ها به مدت ۲ الی ۳ هفته و به شکلی پیوسته در معرض حرارت بالا قرار بگیرند تا نرم شوند و به رنگ مشکی درآیند. هر از گاهی آرام‌پز یا پلوپز خود را چک کنید و مطمئن شوید که روی تنظیمات حرارتی پایین‌تر قرار نگرفته یا خاموش نشده باشند. برای جلوگیری از بوگرفتن دهان می‌توانید صبح ناشتا یک حبه کوچک سیر سیاه را بدون جویدن قورت دهید. لازم به ذکر است که شواهد کافی برای اثبات تأثیر مستقیم سیر سیاه بر درمان دیابت در انسان وجود ندارد و مصرف آن در بیماران مبتلا به دیابت باید زیر نظر پزشک متخصص باشد.

آنتی‌اکسیدان‌ها ترکیباتی هستند که از سلول‌های شما در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می‌کنند و احتمال ابتلا به بیماری‌های مزمن را کاهش می‌دهند. مردم معمولا بیشتر آنتی‌اکسیدان‌های مورد نیاز خود را از طریق غذاهای گیاهی از جمله سیر دریافت می‌کنند. تحقیقات نشان داده است که سیر سیاه به علت اینکه دارای پتاسیم است، ادرار آور بسیار خوبی است و برای افرادی که از بیماری های کلیوی و ورم و حفظ آب در بدن رنج می برند، مفید است. سیر سیاه آنتی اکسیدان و قدرت هضم بالایی دارد، سیر سیاه حاوی سولفور لینولئیک اسید پلی فنول است و 18 از 20 آمینو اسید مورد نیاز بدن را تامین می کند. اکثر مردم کشورهای مختلف جهان با خواص سیر سیاه کاملا آشنا هستند، به همین دلیل ترجیح می دهند برای دریافت خواص بی نظیرش مداوم از این خوردنی عالی استفاده کنند.

طی هفته نخست خواهید دید که بخش زیرین سیر‌ها می‌سوزد و پوست آن‌ها نیز به رنگ قهوه‌ای در می‌آید. خرید از فروشگاه‌های معتبر و برچسب‌گذاری مناسب می‌تواند تضمینی برای کیفیت محصول باشد. این نکات می‌توانند به شما کمک کنند تا سیر سیاه اصل و با کیفیت را انتخاب کنید و از مزایای سلامتی آن بهره‌مند شوید. این سیر به راحتی می‌تواند به غذاهای گرم اضافه شود و به خاطر مزه ملایم و دلپذیرش به خوراک‌ها عمق و عطر خاصی بخشد.

چون بعضی از تحقیقات نشان داده‌اند که این ماده غذایی می‌تواند رسوب چربی را در کبد کاهش دهد. چون در یک مطالعه حیوانی مشاهده شده است که این ماده غذایی خواص ضد چاقی دارد و می‌تواند تجمع چربی را در ناحیه شکم کاهش دهد. بدن انسان می تواند از طریق عملی به نام هموستاز، میزان قند خون را کنترل می کند.

زمانی که سیر سفید را به مدت 40 روز در معرض گرما و رطوبت با دقت کنترل شده قرار می دهند سیر سیاه تهیه می شود. سیر سیاه را می‌توان به روش‌های مختلف و با دستورهای متفاوتی استفاده کرد. با وجود اینکه مصرف سیر به تنهایی، به دلیل طعم و بویی که دارد، کمی عجیب به نظر می‌رسد، باید گفت که یکی از رایج‌ترین حالت‌های استفاده سیر سیاه این است که به تنهایی مصرف شود.

برای مصرف سیر سیاه به این شکل، صرفا باید پوسته کاغذی دور هر حبه را جدا و سپس آن را به هر شکلی که ترجیح می‌دهید، میل کنید. ناگفته نماند که در صورت تمایل می‌توانید این پوسته‌ها را هم نگه دارید و از آن‌ها برای طعم دادن به آب مرغ و گوشت یا حتی تهیه چای کمک بگیرید. سیر سیاه در اشکال گوناگون روانه بازار می‌شود و برای مثال می‌توانید آن را به صورت درسته یا به شکل حبه‌های پوست‌کنده یا پوره و یا حتی ادویه هم تهیه کنید. خوردن سیر سیاه به افرادی که داروهای رقیق‌کننده خون، داروی فشارخون و داروهای مربوط به بیماری HIV را مصرف می‌کنند و افرادی که به سیر خام حساسیت دارند توصیه نمی‌شود.

برای این کار انگشت خود را محکم روی یک حبه سیر فشار دهید تا متوجه شوید که آیا نرم شده یا هنوز سفت است. اگر نرم بود، یک حبه سیر را از بوته جدا کنید و پوستش را بگیرید تا آن را دقیق‌تر بررسی کنید. سیر سیاه زمانی آماده است که نرم شده باشد و بافتی جویدنی داشته باشد. البته ممکن است که بعضی از حبه‌های داخلی هنوز آماده نشده باشند. بنابراین بهتر است که بگذارید سیرها چند روز دیگر نیز در آرام‌پز بمانند. در طب سنتی بعضی از کشورها از سیر سفید و سیاه برای تقویت میل جنسی مردان استفاده می‌شود.